Groot onderhoud

Met steeds groter wordende regelmaat doet Aannemingsbedrijf Panco groot onderhoud aan woningbouwprojecten. De werkzaamheden die we hiervoor verrichten varieren.

Bij sommige projecten ligt de nadruk op schilderwerk en regulier onderhoud, bij andere projecten worden bijvoorbeeld ook kozijnen vervangen, badkamers vernieuwd of ventilatieproblemen onder handen genomen.

Groot onderhoud 84 woningenen 3 garages in Arkel

Groot onderhoud 84 woningenen 3 garages in ArkelIn 2007 realiseerde Panco een project voor de gemeente Giessenlanden. Binnen dit project moest groot onderhoud gepleegd worden aan 84 woningen en 3 garages in Arkel.

Meer informatie

Groot onderhoud 73 woningen in Giessenburg en Noordeloos

Groot onderhoud 73 woningen in Giessenburg en NoordeloosIn 2008 deed Panco, na openbare aanbesteding, een groot project voor de gemeentelijke woningbouw vereniging waarbij 71 woningen in Giessenburg en twee in Noordeloos grondig werden aangepakt.

Meer informatie

Groot onderhoud 88 woningen in Hoogblokland en Hoornaar

Groot onderhoud 88 woningen in Hoogblokland en HoornaarTijdens het groot onderhoud aan deze woningen in Hoogblokland en Hoornaar werd veel aandacht besteed aan het verbeteren van de ventilatie van de badkamer en werden onder andere de bergingsvloeren vervangen.

Meer informatie